A Csernobil alkotójától jön a Karib-tenger kalózai reboot

A Disney már korábban belengette, hogy, Johnny Depp ide vagy oda, nem akar lemondani A Karib-tenger kalózai franchise-ról, de az utóbbi hónapokban elég nagy volt a hallgatás a projekt körül. Egészen mostanáig.

Egy forgatókönyvírónak aligha lehet erősebb ajánlólevél, mint az idei év legnagyobb sikersorozatának, a Csernobil szkriptje. Nem is csoda, hogy a Disney kiszemelte magánat  Craig Mazint, hogy az ő vezetésével próbáljanak meg új életet lehelni az eléggé kifulladó Karib-tenger kalózai franchise-ba.

Mazin a Deadpool mögött álló Rhett Reese-t és Paul Wernicket váltja, akik időközben otthagyták a projektet, a Disney viszont nagyon szeretne már előre mozdulni, ami nem meglepő, lévén a széria eddigi részei több milliárd dollárt hoztak a konyhára.

Johnny Depp rajongói számára továbbra sincsenek jó híreink, ugyanis az már biztos, hogy kedvencük nem tér vissza a következő részben, melynek már jó ideje keresi a főszereplőjét a Disney, de addig biztosan nem lesz hivatalos bejelentés, ameddig Mazin szkriptjére nem bólint rá a Mickey egeres stúdió.