80 Deadpool 2  (2018)

Az első résznél is keményebbnek, nyersebbnek és humorosabbnak ígérkezik a folytatás. Itt a film végső, magyar szinkronos előzetese!

Durva nyelvezetű párbeszédek, korhatáros akciójelenetek, vérengzés, politikailag inkorrekt poénok - nagyjából ezekkel tudnánk összefoglalni a Deadpool első, világszerte nagy sikert aratott részét. Nos, a folytatás minderre rátesz egy lapáttal, legalábbis a frissen közzétett végső előzetes szerint.

A hivatalos szinopszis szerint Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk elveszíti az ízlelését, így viszont füstbe megy dédelgetett álma, nevezetesen az, hogy a Mayberry legjobb séfje legyen. Miközben Wilson kétségbeesetten próbálja visszanyerni elveszített képességét, meg kell találnia egy fluxus kondenzátort, le kell vernie néhány ninját és a yakuza embereit, sőt, néhány szexuálisan agresszív ragadozót. Kalandjai során megtanulja, mennyire fontos a család és a barátság...na meg az ízek. 

A film rendezői székébe David Leitch ült be, míg a főbb szerepeket Ryan ReynoldsJosh BrolinMorena BaccarinT. J. MillerZazie BeetzLeslie UggamsBrianna Hildebrand és Karan Soni alakíták.

Deadpool 2 május 17-től látható a hazai mozikban.