A Disney bejelentette a Marvel Landet, felrobbant az internet

A közelmúltban nyitotta meg kapuit a Star Wars: Galaxy’s Edge élménypark Disneylanden belül. Úgy tűnik azonban, hogy Disney közel 1 milliárd dolláros beruházása csupán a kezdet.

Több ezer megosztást kapott a hír ugyanis, hogy a jövőben tovább bővül majd az élménypark az utóbbi évek egyik legsikeresebb franchise témájával, a Marvel szuperhőseivel. Ráadásul a jövendőbeli létesítmény előkészületei már javában zajlanak, hiszen Anaheim városának vezetősége már ki is adta az építkezési engedélyeket.

A Marvel Landben várhatóan Galaxis őrzőiPókember és Vasember témájú attrakciók kapnak majd helyet. A hírt talán némileg árnyékolja, hogy a korábban bezárt Egy bogár élete, illetve a Tower of Terror témájú élményparkok helyére kerülnek majd az új Marvel létesítmények. Ez előbbi már tavaly szeptemberben bezárta kapuit, a napokban elkezdődött bontás helyszínén pedig már fel is tűnt a Stark Industries emblémája.

A hazai rajongóknak azonban nem feltétlenül kell majd a tengerentúlra utazniuk, hogy részesei lehessenek az élménynek, hiszen 2020-ra várhatóan Párizsban is elkészül a Marvel tematikájú létesítmény.