2020.07.10   szerző: csd   hozzászólások: 0

Újabb nagy várományos mozipremierjét kaszálta el a Disney. Az Ivan, az egyetlen ugyanis idén augusztusban debütált volna a nagyvásznon, a stúdió azonban online elérhetővé teszi a produkciót.

NA Ivan, az egyetlen  (2020)

Katherine Applegate azonos című regényének adaptációja igencsak szívmelengetőnek ígérkezik. Az élőszereplős animációs film ugyanis nem csupán látványával nyűgözi le majd a nézőket, hanem történetével is.

A Big Top plázában éli mindennapjait Ivan, a gorilla, aki szinte teljesen elfelejtette már milyen volt élete még azelőtt, hogy fogságba esett volna. Persze nincs egyedül, hiszen rengeteg barátja van, köztük Stella, az elefánt. Ivan élete azonban teljesen megváltozik, amikor a plázába új lakó érkezik, Ruby, az elefántbébi ugyanis emlékezteti Ivant régi önmagára.

Az animáció igencsak parádés szereposztást ígér, hiszen karaktereknek többek között Sam Rockwell, Angelina Jolie, Danny DeVito és Helen Mirren kölcsönözték a hangjukat, az Ivan, az egyetlenre pedig augusztus 14-én válik elérhetővé a Disney+ műsorkínálatában.