A minap megérkezett az első kedvcsináló Halloween Killshez, most pedig a produkció hivatalos magyar forgalmazója is közzétette az előzetest egy igencsak szomorú hírt csatolva hozzá.

A UIP-Duna Film közzétette hivatalosan is bejelentette, hogy a film Gyilkos Halloween címen kerül majd a mozikba, az előzetes mellé pedig csatolta a stúdió magyar nyelvű közleményét, amely az új premierdátumot 2021. októberére jelöli ki.

“Ha most októberben mutatnánk be, el kéne fogadnunk, hogy közönségünk egy megváltozott környezetben tudja csak megnézni a Gyilkos Halloweent. Ezért, mindent mérlegelve úgy döntöttünk, hogy egy évvel később lesz a film világpremierje” - olvasható a közleményben.

A stúdió leszögezi, hogy a döntést nem volt könnyű meghozni, hiszen igencsak mozgalmas és kemény forgatási napokat tudhat maga mögött a teljes stáb, de nagy reményekkel és izgatottan várják, hogy mihamarabb megoszthassák a franchise legújabb fejezetét a rajongókkal.

A Gyilkos Halloween tehát hivatalosan is 2021. október 14-én érkezik a hazai mozikba, természetesen IMAX verzióban is megtekinthető lesz a film.