Ugyan három éve már annak, hogy a Végjáték a mozikba került, egy bizonyos elmélet a mai napig nem hagyta nyugodni az MCU rajongóit.

Az egyik legvadabb elmélet tehát, hogy a Bosszúállók csapata sokkal egyszerűbben legyőzte volna Thanost, hogy a Hangya egyszerűen összezsugorodik, felmászik az őrült titán fenekébe, majd pedig újra megnő…

Scott Lang és Hope Van Dyne a Disney Cruise Line-on megtekinthető videón végre tiszta vizet önt a pohárba, a magyarázat ugyan nem lett túlbonyolítva, viszont ennél magabiztosabb választ egész biztosan nem kaphattunk volna.

“Sok pletykát hallottam arról, hogy miért is nem zsugorodtam össze, mentem be, és uh ... öhm ... öltem meg Thanost egy igazán kreatív módon” - kezdi Lang.

“Először is: undorító. Másodszor: ennél sokkal bonyolultabb a dolog. Elmagyarázom..,” - folytatja a karakter a magyarázatot, viszont ezen a ponton Hope köze is vág:

“Bárcsak lenne rá időnk!”

Ha bárki szeretne részt venni az utazáson, a Disney Wish hajóút július 14-én indul, a videót viszont lentebb itt meg is tekinthetitek.