A Harry Potter sztárja köszöni, de nem kér az újrázásból

Nehéz elhinni, de pontosan tíz évvel ezelőtt került a mozikba a Harry Potter filmszériát lezáró Halál ereklyéi második része. Bár a franchise azóta tovább bővült a Legendás állatok és megfigyelésük filmekkel, amelynek harmadik része a következő évben jelenik majd meg, valószínűleg alig akad olyan rajongó, aki ne gondolt volna már arra, hogy az eredeti részek is további folytatást kaphatnának.

Ennek kapcsán Ginny Weasley karakterét alakító Bonnie Wright is megszólalt egy friss interjúban, amelyben többek között arról is kérdezték a fiatal színésznőt, hogy részt venne-e egy “reunion” epizódban.

“Azt gondolom, hogy olyan ez, mint egy időkapszula, amelyet ha felbontunk, minden teljesen megváltozik” - felelte Wright. Persze a színésznő fontosnak tartotta elmondani, hogy egyszerűen imádta Ginny szerepét, egy megkeresés esetén egész biztosan nemet mondana a felkérésre.

“Hiányzik Ginny, de szeretem azt, ahogy a Roxfortban töltött hét év egy komplex történetben teljesedik ki” - tette hozzá a színésznő.

dráma | fantasy | kaland | misztikus

Harry, Hermione és Ron visszatérnek Roxfortba, hogy elpusztítsák az utolsó horcruxot. Mivel Voldemort egyre erősebb, és már a Mágiaügyi Minisztérium is a kezében van, minden... több»