Az ADS forgalmazásában kerül a hazai mozikba Johnny Depp új filmje, a Jeanne du Barry - A szerető. Az Oscar-díjra jelölt színész XV. Lajosként tér vissza a filmvászonra.

A XVIII. században játszódó produkció három hónapos forgatása idén nyáron veszi kezdetét Franciaországban, többek között a versailles-i kastélyban. A francia rendező (Polisse és Az én szerelmem), forgatókönyvíró és színésznő, Maïwenn (Az ötödik elem) nem csak rendezője a filmnek, hanem ő játssza a főszerepet is. 

A történet az 59 évig uralkodó francia király és harmadik szeretője: Madamme du Barry kapcsolatát mutatja be. A filmben szerepet vállalt Pierre Richard (Magas, szőke férfi felemás cipőben, Álmodni mindig lehet) és Noémie Lvovsky (A kis Nicolas és az elveszett kincs, Hogyan legyél jó feleség?) is. A Golden Globe-díjas színész 2020 óta "feketelistán" szerepel Hollywoodban, de végre ismét felfelé ívelhet karrierje és ez a film lehet a nagy visszatérése.

Bár a premier napja még nem ismert, a forgalmazó annyit már elárult, hogy 2023 tavaszán számíthatunk a bemutatóra. Az első hivatalos fotót a galériánkban találod.

Szintén a napokban derült ki, hogy Depp egy másik fronton is visszatér, és kötött egy hétszámjegyű szerződést. Ebben a cikkünkben bővebben is olvashatsz róla.