A Jedi Keanu Reevesnél ma már nem fogsz jobbat látni (videó)

Reevesnek piszkosul jól állna a fénykard, és bár a videó nem mai darab, de attól még kötelező látni.

Az, hogy lezárult a Skywalker-saga, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a jövőben nem érkeznek további Star Wars produkciók. A Lucasfilmnél már jó ideje bejelentették, hogy a következő trilógia a Régi Köztársaság korszakát eleveníti majd fel, és jön a Patty Jenkins vadászpilótás filmje, a Star Wars: Rogue Squadron is.

Mindez persze izgalmasan hangzik, de közel sem annyira izgalmas, mint az a videó, amely meghódította a videomegosztó portálokat. Keanu Reevesről egyébként sem lenne nehéz elképzelni, hogy mennyire megállná a helyét a Star Wars univerzumában, mostantól pedig ez nincs is a fantáziánkra bízva, hiszen egy elszánt rajongó készített is egy montázst arról, ahogy sokak legnagyobb hollywoodi kedvence egy zöld fénykardot forgat.

A videót a stryderHD YouTube csatorna tette közzé, amely már korábban is számos izgalmas újragondolással lepte meg a kéregényfilmek és persze a Star Wars rajongóit. A látvány mellett a rövid bejátszás egyik legütősebb mondata ráadásul az, amikor egy suttogó hang azt mondja: „Az életed a miénk”, amelyre Keanu csupán annyit felel: „Vegyétek el, ha tudjátok”.

Ha egyelőre kicsi is az esély arra, hogy Keanu a jövőben csakugyan bármilyen Star Wars produkcióban felbukkanjon, de a remény hal meg utoljára, nem igaz?