A John Wick 4 minden idők egyik legjobb akciófilmje?

... legalábbis nagyon ebbe az irányba mutatnak a film kritikái. Az viszont tény, hogy a John Wick: 4. felvonás a franchise legjobb kritikai fogadtatású produkciója.

Közel 89 eddig megjelent kritika után 93 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a John Wick: 4. fejezet, ezzel pedig a filmszéria legjobb megjelenésének számít. Ed Travis a Cinapse magazintól a filmet “generációnk és talán minden idők egyik legjobb akciófilmjének” nevezte a produkciót.

A kritikusok külön kiemelték Donnie Yen megjelenését a filmben, aki egyébként is egy legendának számít a filmes szakmában, ráadásul a film közel 3 órás játékideje semmit sem veszít a lendületből.

“A John Wick 4 a legjobb film, amit évek óta láttam! 'Olyan, mint egy görög eposz, ami igen, tele van páratlan akcióval (és fegyverekkel), és a díszletek fenomenálisak. De a kapcsolatokról és a szerelemről is szól” - írja Vanessa Armstrong, a SlashFilm munkatársa a Twitteren.

“A John Wick 4 abszolút szuper, az elejétől a végéig. Keanu Reeves új utakat talál, hogy lenyűgöző akcióval nyűgözzön le minket, és hihetetlen franchise-újoncokkal veszi körül magát. Az 1-3. fejezetek világot építettek, a 4. fejezet pedig az egészet lefutja” - írja Andon Davis, a ComicBook.com szerzője.

“Technikai szempontból az egyik legjobb hollywoodi akciófilm, amit valaha készítettek. Vizuálisan gyönyörű, lenyűgözően bonyolult és kreatív díszletekkel. Őszintén szólva nem tudom, hogyan csináltak meg néhány jelenetet biztonságosan. Ez egy kimagasló művészi teljesítmény” - írja Scott Mendelson, a The Wrap munkatársa.

Chad Stahelski egyébként nemrégiben azt nyilatkozta a The Hollywood Reporternek, hogy ő és Reeves egyelőre végezte a sorozattal, és hogy pihentetni szeretnék a franchise-t. Egy ilyen siker után viszont erősen reménykedhetnek benne a rajongók, hogy készülhet még újabb folytatás.

A film a héten érkezik a hazai mozikban, további szerepekben pedig Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane, Scott Adkins és Clancy Brown lesznek láthatók.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»