Az ember azt gondolná, hogy aki a Jóbarátok egyik legszerethetőbb, kissé esetlen Phoebe-jét el tudja játszani kerek tíz évadon keresztül, az rossz ember nem lehet. De most úgy tűnik, hogy Lisa Kudrow mégsem olyan jó ember. Vagy legalábbis ezt állítja róla Spencer Pratt és Bethenny Frankel.

Spencer Pratt a napokban feltett egy videót a TikTokra, ahol nem kevesebbet állít, mint hogy Lisa Kudrow a legrosszabb emberi lény, akivel valaha találkozott. Majd nem sokkal később ehhez a videóhoz kommentelt Bethenny Frankel, aki egyetértett minden szavával. Most mindketten új videóval jelentkeztek, ahol meg is magyarázzák, hogy miért gondolják ezt Lisa Kudrow-ról.

Spencer Pratt magyarázata egy 2009-es eseményre vezet vissza. Elmondása szerint ő is Heidi Montag akkor kapott először meghívót egy hollywoodi elit színészeknek szóló partira Malibuban. El is mentek az eseményre, de ott az első perctől kezdve úgy érezték, hogy a többi vendég nagyon nem vágyik a társaságukra. Persze ők ezzel nem foglalkoztak, mert jól érezték magukat, finom ételeket ehettek és gyönyörködhettek az óceánban.

Ám egyszer csak megjelent előttük Lisa Kudrow és közölte Heidi Montaggal, hogy ha jót akar, minél előbb tűnjön el Spencer Pratt közeléből. Mert ha nem teszi, akkor a férfi meg fogja ölni. Lisa Kudrow állítólag azt is hozzátette, hogy látja a férfi szemén, hogy egy sorozatgyilkos. Először nem tudták eldönteni, hogy a színésznő viccel-e vagy sem, de végül ő egyszerűen tovább állt.

Ami pedig Bethenny Frankelt illeti, ő a 2013-ban mindössze egyetlen évadot megért saját beszélgetős műsorát hozta fel példának, ahová Lisa Kudrow-t is meghívták. Csakhogy az interjú során a színésznő végig egyértelmű jelét adta, hogy az egész interjút a háta közepére se kívánja. Pedig a műsorvezető saját állítása szerint teljesen egyszerű, normális kérdéseket tett fel neki, de ő alig-alig válaszolt ezekre.

Bethenny Frankel a végén azt is hozzátette, hogy ő biztos benne, hogy Lisa Kudrow egy kedves ember, csak épp akkor nem volt kedve interjút adni. Márpedig ez bármilyen interjút tönkre tud tenni.