A TBS négy évad után törölte a Csodatévők című antológia-vígjátéksorozatot, melynek a fináléját augusztus 28-án sugározták. 

Az itthon az HBO Maxon látható széira elkaszálása nem volt teljesen váratlan, korábban voltak találgatások egy esetleges ötödik évadról, különösen, mivel a főszereplő Daniel Radcliffe állítólag izgatottan várta az új évad ötletét. Az ugyanakkor igaz, hogy a szereplők szerződése lejárt, és szinte biztos, hogy az új szerződések jócskán megnövelték volna a költségvetést.

A 4. évad egy disztópikus jövőben játszódott radioaktív mutánsokkal és gyilkos robotokkal, olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni és Jon Bass.

Ha lemaradtál volna a szériáról, a mafabos adatlapról az HBO Max logóra kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál. A legutóbbi szezon nem mellesleg 100%-os értékelést kapott a kritikusoktól a RottenTomatoes-on, már csak ezért is érdemes próbát tenni vele, ha még nem tettétek.

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

A sorozat újabb évada a középkorban játszódik. Bár az igazságtalan bérezés, a korabeli orvoslás és az iskolázatlanság valamennyi ember életét megkeseríti, a főszereplők... több»