Talán nem is lehetett volna méltóbb lezárást találni Rozsomák számára, mint a 2017-ben mozikba került Logan - Farkas. James Mangold filmje hatalmasat szólt mozikban, mai távlatból nézve pedig talán még a Végjátéknak is feladta a leckét.

Hugh Jackman gyakorlatilag ezzel a filmmel búcsúzott el az X-Men franchise-tól, a színész közel 20 éven keresztül formálta meg Rozsomák karakterét, így igencsak magasra tette a lécet annak, aki a jövőben szeretne az egyik legismertebb mutáns bőrébe bújni a Marvelnél.

A Variety Actors on Actors című sorozatában pedig frissen beszélt arról, miként is zajlottak a Logan munkálatai, különösen kitért az egyik utolsó jelenet felvételére, amellyel igencsak meglepte őt a rendező.

“Emlékszem az utolsó jelenetre, egészen magasan forgattunk, de le kellett állnunk egy közelgő vihar miatt. Szóval a rendező azt mondta, hogy az egyik látványosabb képsort nem tudjuk megcsinálni, de leforgatjuk az én utolsó jelenetemet. ‘Mármint most azonnal?’ - kérdeztem vissza, amire azt felelte, hogy csak én leszek ott és Dafne. Arra gondoltam, hogy ez a legjobb a számomra” - mesélte a színész.

Jackman azt is hozzátette, hogy a szóban forgó jelenet mukálatai gyakorlatilag zökkenőmentesen zajlottak, és hogy legszívesebben csak megállította volna az időt.