A Mandalorian sztárja durván nekiment a Star Wars IX-nek!

Alaposan megosztotta a rajongókat és a kritikusokat egyaránt a napokban mozikba került Star Wars: Skywalker kora.

A kilencedik epizóddal lezárul egy korszak a franchise történetében, így nem is csoda, hogy hatalmas elvárások előzték meg a filmet, és persze nem kis feszültség is uralkodott a rajongók körében, miként is zárja le J.J. Abrams a Skywalker-sagát.

Úgy tűnik azonban, hogy a nem rajongókon és a kritikusokon túlmenően a franchise további spin-offjaiban szerepet vállaló színészek sincsenek kifejezetten elragadtatva Abrams filmjétől. A Disney+ szolgáltatón elérhető Mandalori sorozat sztárja, Jake Cannavale nem is titkolja fenntartásait.

„Lássuk be, a Skywalker kora a legrosszabb Star Wars film. Egy teljes bukás…a cím nem mellékesen hülyén is hangzik, egyszerűen rosszabb, mint a Baljós árnyak és Az utolsó Jedik együttesen” – írja a színész egy instagram bejegyzésében.

Bár kétségtelen, hogy Abrams szinte mindent elkövetett, hogy mindenki számára kellő válasszal szolgáljon a filmszéria lezárásában, többen hangsúlyozták, hogy a Skywalker kora cselekménye túlságosan sűrű és nem egy ponton kaotikus. A Rottent Tomatoes portálon jelenleg mindössze 58 százalékos értékelést tudhat magáénak a film, amely nem sokkal több csupán, mint a legtöbbet ekézett Baljós árnyak.