A Netflixre jön a Henry Cavill-féle Sherlock spin-off

Millie Bobby Brown szinte azonnal világhírnévre tett szert a Netflix 2016 óta sikeresen futó Stranger Things című sorozatának egyik főszereplőjeként.

A fiatal színésznő előtt már most számos lehetőség áll, az egyik legjobban várt filmjének mégis az Enola Holmes ígérkezik, amelyben a legendás detektív, Sherlock Holmes kishúgát alakítja majd. Az izgalmas spin-offban természetesen Sherlock is szerephez jut, akit nem más, mint Henry Cavill formál meg. Minthogy az utóbbi hetekben számos megjelenés időpontját elhalasztották a stúdió, így mostanáig az is kérdés volt, hogy mindez mennyire érinti majd az Enola Holmes-t is.

Bár a hivatalos premierdátum egyelőre továbbra sem ismert, mindenesetre maga a Netflix jelentette be a Twitteren, hogy a produkció a mozis bemutató helyett az ő programkínálatukban lesz majd elérhető a jövőben.

A film szereposztása alapján Millie Bobby Brown valóban napjaink egyik legkeresettebb filmsztárjává léphet elő, hiszen olyan további nevek is szerepet kaptak, mint Helena Bonham Carter és Sam Claflin.