68 Seveled  (2019)

Nagy nézői lelkesedés övezi Orosz Dénes új filmjét, a Seveledet. Egy hét alatt már több mint 25.000-en látogattak el a mozikba, hogy elsők között nézhessék meg az az ünnepek magyar komédiáját. A film forgalmazója szerint a legfrissebb kutatások szerint a nézők 100%-a szívesen ajánlaná ismerőseinek az év leghazudozósabb vígjátékát. Ti köztük vagytok?

December 5-én került a mozikba az év 'leghazudozósabb vígjátéka', a Seveled. A romantikus mozi minden várakozást felülmúlt: már az első héten több mint huszonötezren vettek jegyet a Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével készült filmre.

A hétvégi nézők körében a forgalmazó általt végzett kutatás alapján a megkérdezettek 100%-a nemcsak nagyon szerette, de ismerőseinek is egyértelműen ajánlaná a filmet, méltatva a film humoros fordulatait, érzelmességét és szereplőgárdáját. A főszereplők mellett számos neves színművészt is feltűnik a vásznon: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Bercovici Luca, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is szerepet kapott a romantikus vígjátékban.

A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia már elérhető a mozikban az InterCom forgalmazásában.