A Doctor Strange az őrület multiverzumában egyik legnagyobb meglepetése volt John Krasinski megjelenése Mr. Fantastic szerepében, ám úgy tűnik, hogy a stúdió nem számol a jövőben a színésszel.

Bár egyelőre pletyka formájában, még a tavalyi év végén felröppent a hír, hogy a stafétát nem más, mint Adam Driver (galériánkban) venné át Krasinskitől. A MCU rajongói már számos alkalommal hangot adtak annak, hogy ideje lenne megcsinálni egy “tisztességes” önálló Fantasztikus Négyes filmet, minthogy az elmúlt év próbálkozásai nem sikerültek túl fényesen.

A Driverrel kapcsolatos híreket nem mellékesen egyébként további két forrás is megerősítette, egyrészt Grace Randolph, a Beyond The Trailer munkatársa állítja, hogy Drivert csakugyan szerződtetni kívánják a jövőben a Marvelnél, illetve a The Direct portál tudomására is jutott, hogy a színész a legesélyesebb befutó Reeds szerepére.

Az önálló Fantasztikus Négyes bemutatóját 2025 februárjára tervezik, addig pedig bőven van még idő, hogy a Marvelnél kitalálják milyen szereposztást kapjon a teljes produkció.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»