A Star Wars IX végre kielégíti a csalódott rajongókat?

Egy belsős forrás állítása szerint a Star Wars: Episode IX végre minden keményvonalas rajongót meg fog győzni.

Nem könnyű a Star Wars rajongók kedvére tenni, azt meg kell hagyni. Míg Az ébredő Erőt sokan azért kritizálták, mert csak egy másolatot láttak benne, addig Az utolsó Jedikkel szemben épp ennek ellenkezőjét szokták felhozni. Bár mindenkinek nem lehet megfelelni, de talán a kilencedik epizód végre a keménymagot is meg fogja majd győzni.

Legalábbis a Star Wars News Net szerint, akik egy belsős forrásra alapozzák a jóslatot.

"Nem mondhatott tényeket, ugyanis az állásával játszott volna, de annyit megosztott, hogy munkatársai, akik régi rajongói a szériának, rendkívül elégedettek mindazzal, amit láttak." Azt persze hozzátette, hogy annak megvan az esélye, hogy nem mindent fognak szeretni a rajongók, de annyi biztos, hogy a Lucasfilmnél nagyon boldogok a filmet illetően.

Ez persze nem sok, néhány ember véleményéből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, és bár a Disney fejesei elégedettek voltak Az utolsó Jedikkel, meghallották a kifogásokat, és úgy tűnik, az eredeti Star Wars-filmek vonalán haladva akarják befejezni a Skywalker család történetét, hogy aztán már sokkal szabadabb víziókkal bővítsék tovább az univerzumot.

A film történetéről természetesen semmi nem szivárgott ki eddig, így mindössze abban lehetünk biztosak, hogy a kilencedik részben az utolsó Skywalkerrel, Kylo Rennel lezárul majd az Ellenállók és az Első Rend közti harc.