Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a Black Adam, Dwayne Johnson rajongói ugyanakkor szinte már hozzá is szoktak, hogy a sztár szinte egymás után szállítja a nagysikerű produkciókat.

A sikerek halmozása viszont úgy tűnik oda is vezethet, hogy néhány dolog kicsúszhat a kezei közül. Legalábbis mintha ez történt volna, amikor Johnson Kelly Clarksonnal beszélgetett, és egy szexvideós viccel sokkolta a műsorvezetőt, amely kapcsán magáról és a feleségéről viccelődött.

Johnson és a stáb épp a Black Adamet igyekeztek népszerűsíteni a The Kelly Clarkson Show-ban, amikor Clarkson számos olyan kérdést tett fel, amelyek főként a Twitterről érkeztek, így a műsorvezető azt is megkérdezte a színésztől, hogy melyik a kedvenc filmje a sajátjai közül.

“Egyszer csináltam egy filmet a feleségemmel. Elnézést, dehogyis. Nem érdekes” - vágta rá Johnson. Egy reggeli műsorban mindez erősen korhatáros témának számít, persze a kedélyeket hamar sikerült lecsillapítani.

Az esetről történt felvételt lentebb meg is tudjátok tekinteni, a Black Adam idén októberben érkezik a hazai mozikba.

 

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»