A Warner Bros. Animation és a DC Studios a tavalyi élőszereplős film után ezúttal animációs sorozatot fejleszt a Kék Bogár alapján, melynek showrunnere és rendezője Miguel Puga, írója pedig Cristian Martinez lesz, írja a Deadline.

A sorozat a 2023-as filmre épül majd, de saját narratívát kap. Angel Manuel Soto és Gareth Dunnet-Alcocer, a film rendezője és forgatókönyvírója, John Rikard és Galen Vaisman mellett a sorozat executive producerei lesznek.

A Blue Beetle-film főszereplője Xolo Maridueña volt Jaime Reyes, a harmadik karakter, aki a képregényekben felvette a szuperhős köpenyét. A cselekmény középponjtában Jaime, egy friss diplomás főiskolás állt, aki véletlenül felfedez egy idegen szkarabeuszt, amely Kék Bogárrá változtatja őt, ami konfliktusokhoz vezet a Kord vállalattal.

Az animációs sorozat célja, hogy folytassa Jaime történetét, és esetleg előkészítse az utat a filmvászonra való visszatéréshez. 

59 Kék Bogár  (2023)

akció | kaland | sci-fi

Jaime Reyes (Xolo Maridueña) egy mexikói gyökerekkel rendelkező fiatal amerikai, aki Texas állambeli El Pasóban él. Amikor egy nap hazaér az iskolából, felfedez egy furcsa kis... több»