Általában azon, ha egy befutott sztárról kiderül, hogy karrierje elején a felnőttfilmes szakmában is kipróbálta magát, senki sem szokott különösebben fennakadni. Az viszont valamiért mindig érdekesebb témának tűnik, ha egy filmekben vagy sorozatokban megismert színész dönt úgy, hogy a másik irányba járja meg ezt az utat és a filmek világából teszi át a székhelyét a felnőttfilmek világába. Így tett a Varázslók a Waverly helyből (Waverly Place varázslói) gyereksztárja is.

Mármint a sorozaté, nem a később készült filmé. Dan Benson a sorozat összes évadában szerepelt, de nem tartozott az állandó főszereplők közé, hiszen négy évad és öt év alatt összesen harminckét epizódban bukkant fel. De ez is elég volt ahhoz, hogy felkeltse néhány csaló érdeklődését.

A színész nemrég egy TikTok-videóban mesélt arról, hogyan jutott el odáig, hogy feladva egykori filmes karrierjét ma már a felnőttfilmes műfajban keresi a kenyerét. Elmondása szerint amikor a Varázslók a Waverly helyből sorozatban szerepelt rengeteg rajongói levelet kapott, köztük sok olyat, amit számára vonzó nők írtak. Legalábbis ezt hitte. Levelezni kezdett velük és végül több meztelen képet és videót is küldött nekik magáról. Akkor jött rá, hogy naivitása hatalmas hibára késztette, amikor e fotókat és videókat megtalálta az interneten. Ez óriási traumát okozott neki és meg is próbálta eltűntetni azokat a világhálóról, de jól tudjuk, hogy ami egyszer oda felkerült, azt onnan ember el nem tűntetheti többé.

Dan Benson évek óta nem színészkedik aktívan, karrierje feladása után más munkákkal is megpróbálkozott. De előfordult olyan eset is, amikor e netes tartalmak miatt kis híján a munkáját is elveszítette. Végül belefáradt a felesleges és esélytelen harcba.

Úgy döntött, hogy nem hagyja, hogy ez az incidens az egész életét tönkretegye és mások gazdagodjanak meg az ő képeivel, videóival. Inkább a saját kezébe vette az irányítást, készített egy OnlyFans profilt és ma már ő maga árulja a meztelen képeit és videóit a rajongóknak.