Gőzerővel zajlanak A védelmező 3. előkészületei, a stúdió pedig úgy tűnik, semmit sem bíz a véletlenre a projekttel kapcsolatban.

Az Antoine Fuqua rendezésében készülő produkció fedélzetén Denzel Washington mellett ott van Dakota Fanning is. A páros nem mellékesen a 2004-ben megjelent A tűzben edzett férfi című produkcióban játszott együtt.

Tony Scott rendezését a mai napig egy kiemelkedő és pörgős akciófilmként tartják számon, az viszont a kritikusok körében is vitán felül áll, hogy Washington és Fanning párosa hihetetlenül jól működött a történetben. 

A Deadline magazin értesülései szerint nem véletlen, hogy mindkettőjüket castingolni kívánták A védelmező harmadik felvonásába, bár az egyelőre nem tisztázott, hogy Fanning mekkora szerepet is vállal a produkcióban.

Erre válaszra remélhetőleg már nem kell sokáig várni, hiszen A védelmező 3. a tervek szerint 2023. augusztusában kerül majd a mozikba.

akció | krimi | thriller

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek.... több»