Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
27
Vélemények
60
Képek
2
Videók
 
arctoslion   2020. 04. 04.

legújabb vélemény

Tony Scott mindig is " tuti " filmeket készített. Hát ez maximálisan az. Nem egy szimpla krimi, vagy thriller, hanem egy VALÓDI film. D.V remek, sőt pazar színész ebben a filmben is. Az, hogy megtörtént eset, külön lázba hozott, mert imádom az ilyen filmeket. 10/10

 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

Denzel Washington nagyon nagyot alakít a filmben, én már többször láttam és mindig leköt, izgalmas végig.


 
indingo   2017. 10. 01.

Teljesen véletlenül akadtam a filmre így az elejéről lemaradtam, ezért pár dolog nem volt világos. Jól összerakott film, ahol a több csavar is van. Dakota játéka elképesztő. Ő tartom/tartottam a legjobb gyerekszínésznek, azóta sem láttam hozzá foghatót.

 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyon jó kis története van, végre nem az a megszokott és sablonos halálra unt filmek egyike. A film maga pedig végig fenn tartja az érdeklődést. Denzel mindig megtudja mutatni színészi vénáját.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 28.

Nem rossz viszont hosszú. Talán kicsit túl is tolta a bosszúállós, leszámolásos témát. űa film szerintem a maga idejében egy hatalmas Blockbuster lehetett mivel minden egyes 2000-es évekre jellemző stílusjegyet mutat a techno zenétől kezdve az egyenjogúság (Creasy a könyvben nem afro amerikai) és vibráltatott képsorokig. Itt látszik hogy a trendek változnak mert engem ezek egy idő után zavartak de a film értékét nem akarom leszólni mert minden ilyen "trend" megmozdulás leszámítva lecsupaszítva a filmet kapunk egy kidolgozott és komoly narratívát és egy olasz/mexikói atmoszférát. Denzel Washington pedig mint azt tudjuk nagyon jól működik a katonás leszámolós zsarus filmekben, így itt is. De a hossza... Jó ezt a könyvnek köszönheti amiből készült, és akkor még nem volt menő egy hosszú könyvet 3 epizódban leforgatni. szóval ettől is el lehet vonatkoztatni. Szóval 1 szó mint 100 tulajdonképpen izgis volt és tetszett.

A film összbevétele 130 293 714 dollár volt (imdb.com).

 

20th Century Fox eredetileg azt szerette volna ha a film Olaszországban játszódna de a 2000-es években nem volt jellemző az emberrablás az olaszokra, így áthelyezték a helyszínt Mexikóba és ezzel pár szereplő nevét is meg kellett változtatniuk. ( Pinta Balletto-t Lupita "Pita" Ramos-ra).

(dailyfilmsan)
 

A készítők vásároltak pár vadiúj Mercedes S osztály kocsit, amit teljesen összetörtek a forgatáson.

(dailyfilmsan)
 

Az Aurelio-t alakító színész egy szót sem tudott angolul.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.