Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
85%

A tűzben edzett férfi (2004)

Man on Fire
Filmadatlap
 
28
Szereplők
28
Vélemények
60
Képek
2
Videók

Galéria (60)

Videók (2)

 
rainman   2020. 11. 15.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Tony Scott leszállóágban

A rendező, Tony Scott a remekül sikerült tengeralattjárós akció-thriller, Az utolsó esély után újra együtt forgatott Denzel Washintonnal, akivel a jelek szerint jól kijöttek, mert Scott további filmekben is főszerepet adott Washingtonnak. Ám míg Az u... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

1

Denzel Washington nagyon nagyot alakít a filmben, én már többször láttam és mindig leköt, izgalmas végig.

 
indingo   2017. 10. 01.

0

Teljesen véletlenül akadtam a filmre így az elejéről lemaradtam, ezért pár dolog nem volt világos. Jól összerakott film, ahol a több csavar is van. Dakota játéka elképesztő. Ő tartom/tartottam a legjobb gyerekszínésznek, azóta sem láttam hozzá foghatót.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nagyon jó kis története van, végre nem az a megszokott és sablonos halálra unt filmek egyike. A film maga pedig végig fenn tartja az érdeklődést. Denzel mindig megtudja mutatni színészi vénáját.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 28.

0

Nem rossz viszont hosszú. Talán kicsit túl is tolta a bosszúállós, leszámolásos témát. űa film szerintem a maga idejében egy hatalmas Blockbuster lehetett mivel minden egyes 2000-es évekre jellemző stílusjegyet mutat a techno zenétől kezdve az egyenj... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

Scott tudott rendezni,ezt már többször bebizonyította.(Fehér Pokol,Utolsó Cserkész,A Közellenség),és most is egy szuper kis akcióthrillert rakott le elénk.Denzel Washington pedig nagyon tud játszani,főleg ha olyan társai vannak,mint Christopher Walke... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Nagyin izgalmas film, sok szálon fut, összetett és figyelni kell közben, nem csak nézni. Meglepő fordulatok és emberi tettek jellemezik. Tetszett.

A film összbevétele 130 293 714 dollár volt (imdb.com).

 

20th Century Fox eredetileg azt szerette volna, hogy a film Olaszországban játszódjon, de a 2000-es években nem volt jellemző az emberrablás az olaszokra, így áthelyezték a helyszínt Mexikóba, és ezzel pár szereplő nevét is meg kellett változtatniuk (Pinta Ballettót Lupita "Pita" Ramosra).

(dailyfilmsan )
 

A készítők vásároltak pár vadiúj Mercedes S osztály kocsit, amit teljesen összetörtek a forgatáson.

(dailyfilmsan )
 

Az Aureliót alakító színész egy szót sem tudott angolul.

(dailyfilmsan )
 

Denzel Washington és Dakota Fanning ping ponggal ütötték el az időt a forgatási szünetekben.

(dailyfilmsan )
 

Denzel Washington 10 napot tölött fegyverszakértő specialistákkal, a szerepre való felkészülés érdekében.

(dailyfilmsan )