Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
60
Képek
2
Videók

Vélemények: A tűzben edzett férfi (2004)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

Denzel Washington nagyon nagyot alakít a filmben, én már többször láttam és mindig leköt, izgalmas végig.

 
indingo   2017. 10. 01.

Teljesen véletlenül akadtam a filmre így az elejéről lemaradtam, ezért pár dolog nem volt világos. Jól összerakott film, ahol a több csavar is van. Dakota játéka elképesztő. Ő tartom/tartottam a legjobb gyerekszínésznek, azóta sem láttam hozzá foghatót.


 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyon jó kis története van, végre nem az a megszokott és sablonos halálra unt filmek egyike. A film maga pedig végig fenn tartja az érdeklődést. Denzel mindig megtudja mutatni színészi vénáját.

 
dailyfilmsan   2019. 02. 28.

Nem rossz viszont hosszú. Talán kicsit túl is tolta a bosszúállós, leszámolásos témát. űa film szerintem a maga idejében egy hatalmas Blockbuster lehetett mivel minden egyes 2000-es évekre jellemző stílusjegyet mutat a techno zenétől kezdve az egyenjogúság (Creasy a könyvben nem afro amerikai) és vibráltatott képsorokig. Itt látszik hogy a trendek változnak mert engem ezek egy idő után zavartak de a film értékét nem akarom leszólni mert minden ilyen "trend" megmozdulás leszámítva lecsupaszítva a filmet kapunk egy kidolgozott és komoly narratívát és egy olasz/mexikói atmoszférát. Denzel Washington pedig mint azt tudjuk nagyon jól működik a katonás leszámolós zsarus filmekben, így itt is. De a hossza... Jó ezt a könyvnek köszönheti amiből készült, és akkor még nem volt menő egy hosszú könyvet 3 epizódban leforgatni. szóval ettől is el lehet vonatkoztatni. Szóval 1 szó mint 100 tulajdonképpen izgis volt és tetszett.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Jóra sikeredett, olyanra ami a mai filmekben zsúfolt világban emlékezetes tud maradni. Természetesen a színészek előtt le a kalappal, de a történetíróra sem lehet panaszunk.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Nagyin izgalmas film, sok szálon fut, összetett és figyelni kell közben, nem csak nézni. Meglepő fordulatok és emberi tettek jellemezik. Tetszett.

 
MidoD7   2019. 04. 21.

Borzasztó lapos lett, és mondhatni szürke történetet tálaltak. Sokkal jobb filmeket is láttam már, mint ez. Ez közepesnek is rémesen gyenge alkotás. Nem tudom értékelni az ilyen semmitmondó történetet.

 
Gigi   2017. 01. 16.

Érdekes, eredeti történet, nem tucat sztori. A film hangulata végig magával ragadó, úgy, a pozitívabbnak szánt jelenetek sem könnyedek, hanem végig egy nyomasztó súlyos légkör telepszik a filmre. Tetszett a befejezés is, nem összecsapott vagy elnagyolt.

 
sabnock666   2019. 08. 28.

Scott tudott rendezni,ezt már többször bebizonyította.(Fehér Pokol,Utolsó Cserkész,A Közellenség),és most is egy szuper kis akcióthrillert rakott le elénk.Denzel Washington pedig nagyon tud játszani,főleg ha olyan társai vannak,mint Christopher Walken , és a jó öreg Mickey Rourke,aki nem a baba arcával kápráztat el minket. Érdemes megnézni.

 
Bizsu82   2019. 01. 28.

Izgalmas, pörgős film aktív akciójelenetekkel. A színészek profik és jó karakterek a filmhez. Magával ragadó, végig izgalmas film , aminek egy perce sem volt unalmas.

 
irongozu   2015. 11. 21.

Nagyon tetszett a film. Kemény és ugyanakkor drámai. Denzel egy igen erős karaktert alakít és ahogy azt már megszokhattuk tőle, kitűnő színészi teljesítményt nyújt.

 
Zoer8993   2017. 05. 29.

Izgalmas, egyedi sztori, nem kell sablontól és unalmas percektől tartani. A filmnek olyan ereje van amivel bevonza a nézőt és nem ereszti a végéig. Elég remek végkifejlette lett a végére.

 
Teófil   2015. 05. 04.

Kiváló film. Kedvelem az ilyen filmeket, amik nem egy sablon szerint vannak meg írva, és fordulatos, nagyon profin lett összerakva ez a film. Csak kapkodtam a fejem, hogy mi lesz még itt?, ki az emberrabló és mi a megoldás, van-e egyáltalán jó megoldás?! Denzel Washington és Dakota Fanning nagyon jót alakítanak. Többször nézhető film!

 
film kedvelő   2016. 12. 21.

na ennek a filmnek a tartalmát is két percben össze lehetne foglalni, mert annyira nem szól semmiről, de nem is ez a igazi nagy baj, hanem a rettentő gyenge vágás és arossz operetőri munka, ami jellemzi a filmet.

 
Siriusalias   2015. 10. 14.

Nagyon jó filmnek tartom, Denzel Washington egyik legjobbjának, nem is találhattak volna jobbat a szerepre mint őt, ahogy a kislány szerepére sem találhattak volna jobbat mint Dakota Fanning. A mellékszereplők is gondosan lettek kiválogatva, a téma érzékenyen érinthet egyeseket, engem is kicsit úgy érintett, és nem egy könnyen emészthető film. De érdemes megnézni, jó szórakozást hozzá!

 
rhamus   2015. 07. 17.

Számomra túl egyszerűcske, túl gyerekes volt az egész. Sajnos inkább arról volt itt szó, hogy nem ütötte meg azt a mércét stílusban, ami az én ízlésemnek megfelelt. Másoknak ettől függetlenül még tetszhet. Kár pedig Denzel Washington kedvencem.

 
Mulds   2016. 06. 11.

Ez a film egész stabilan össze van tákolva. Szerintem teljesen rendben van mind a karakter felépítés mind pedig a történeté. Szerethető kis darab és nyugodtan ajánlom bárkinek aki kedveli ezt a műfajt.

 
Manson   2016. 10. 24.

Érdekfeszítő cselekmény, érdekes film. Magával ragadó a története. A műfajban a jobbak között van a film. Érdekes, végig fenntartja az érdeklődést a film.

 
miska1967   2015. 02. 01.

Tony Scott egyik legjobb filmje, és Denzel Washington egyik legjobb alakítása. Érzelmeket kelt, és egyben szórakoztat is. A filmzene kicsit megosztott de 5/5 pontot adok összességében.

 
mrstubbs   2015. 11. 26.

Minden elismerésem ezért a filmért. Minden remek: szereplők, történet, hangulat, jelenetek. Aki nem riad vissza az érzelmektől, annak nagyon fog tetszeni. Fantasztikus

 
norbikess   2015. 03. 01.

Egy nagyon megható, megindító történet. Kiváló karakterfejlődést láthatunk Denzel karakterén, hisz az elején még mogorva, a munkáját hidegen végző emberből egy törődő ember lesz aki az élete árán is megvédené a kislányt. Kettejük kapcsolata nagyon drámai és egyben nagyon szép.

 
palacsinta   2015. 01. 28.

Imádom Washington filmjeit, így ez is nagy kedvencem. Nem egy átlagos akciófilm. Dakota Fanning is jól alakít, nekem pozitív élmény volt ez a film.

 
S.Nikolett   2015. 01. 27.

Szerintem ez nyugis, de mégis kicsit megrázó film, látom benne a személyiség változást, ahogy szépen lassan megszeretik egymást, nekem nagyon tetszett, valószínű a közeljövőben újra fogom nézni!

 
borka91   2015. 02. 17.

Nekem ez az egyik kedvenc filmem. Denzel Washington fenomenális, Dakota Fanning szuper. A film sztorija izgalmas, követhető, gondolatébresztő. Jól ábrázolja a feszültséget és a fájdalmat a rendező. Nálam 10/10! Mindenképp nézendő a film :)

 
juliS   2016. 05. 24.

Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett a film, alig-alig teszi magasabbra a lécet a szokásos gyilkolós-giccses amerikai krimisztorinál, amiből egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány jó van. Aki persze szereti ezt a műfajt, és akárhányszor képes végignézni egy ilyen filmet, annak megfelel, de nekem nem igazán tett hozzá semmit az életemhez, inkább csak elvett belőle egy értékes két órát.

 
csenge   2015. 08. 12.

Washington érdekesen formálja meg Creasy karakterét, nem az átlagos amerikai "kemény fiú", jóllehet, nem áll messze tőle. Ettől mégis izgalmas volt nézni a filmet, bár az elején csak egy újabb üres lövöldözős mozira számítottam. Kellemeset csalódtam.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.