Minden elismerésem ezért a filmért. Minden remek: szereplők, történet, hangulat, jelenetek. Aki nem riad vissza az érzelmektől, annak nagyon fog tetszeni. Fantasztikus
Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett a film, alig-alig teszi magasabbra a lécet a szokásos gyilkolós-giccses amerikai krimisztorinál, amiből egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány jó van. Aki persze szereti ezt a műfajt, és akárhányszor k... Több
Washington érdekesen formálja meg Creasy karakterét, nem az átlagos amerikai "kemény fiú", jóllehet, nem áll messze tőle. Ettől mégis izgalmas volt nézni a filmet, bár az elején csak egy újabb üres lövöldözős mozira számítottam. Kellemeset csalódtam.
Imádom Washington filmjeit, így ez is nagy kedvencem. Nem egy átlagos akciófilm. Dakota Fanning is jól alakít, nekem pozitív élmény volt ez a film.
Szerintem ez nyugis, de mégis kicsit megrázó film, látom benne a személyiség változást, ahogy szépen lassan megszeretik egymást, nekem nagyon tetszett, valószínű a közeljövőben újra fogom nézni!
Egy nagyon megható, megindító történet. Kiváló karakterfejlődést láthatunk Denzel karakterén, hisz az elején még mogorva, a munkáját hidegen végző emberből egy törődő ember lesz aki az élete árán is megvédené a kislányt. Kettejük kapcsolata nagyon drámai és egyben nagyon szép.