A tűzben edzett férfi

Man on Fire

2015.11.26 mrstubbs

Minden elismerésem ezért a filmért. Minden remek: szereplők, történet, hangulat, jelenetek. Aki nem riad vissza az érzelmektől, annak nagyon fog tetszeni. Fantasztikus

2016.05.24 juliS

Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett a film, alig-alig teszi magasabbra a lécet a szokásos gyilkolós-giccses amerikai krimisztorinál, amiből egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány jó van. Aki persze szereti ezt a műfajt, és akárhányszor k... Több

2015.08.12 csenge

Washington érdekesen formálja meg Creasy karakterét, nem az átlagos amerikai "kemény fiú", jóllehet, nem áll messze tőle. Ettől mégis izgalmas volt nézni a filmet, bár az elején csak egy újabb üres lövöldözős mozira számítottam. Kellemeset csalódtam.

2015.01.28 palacsinta

Imádom Washington filmjeit, így ez is nagy kedvencem. Nem egy átlagos akciófilm. Dakota Fanning is jól alakít, nekem pozitív élmény volt ez a film.

2015.01.27 S.Nikolett

Szerintem ez nyugis, de mégis kicsit megrázó film, látom benne a személyiség változást, ahogy szépen lassan megszeretik egymást, nekem nagyon tetszett, valószínű a közeljövőben újra fogom nézni!

2015.03.01 norbikess

Egy nagyon megható, megindító történet. Kiváló karakterfejlődést láthatunk Denzel karakterén, hisz az elején még mogorva, a munkáját hidegen végző emberből egy törődő ember lesz aki az élete árán is megvédené a kislányt. Kettejük kapcsolata nagyon drámai és egyben nagyon szép.

2015.02.17 borka91

Nekem ez az egyik kedvenc filmem. Denzel Washington fenomenális, Dakota Fanning szuper. A film sztorija izgalmas, követhető, gondolatébresztő. Jól ábrázolja a feszültséget és a fájdalmat a rendező. Nálam 10/10! Mindenképp nézendő a film :)