2019.09.19   szerző: csd   hozzászólások: 0

Egyre közeledik a kilencedik Star Wars film premierje, így egyre több információra is derül fény a filmmel kapcsolatban.

A legfrissebb pletykák szerint, amely a Redditen olvashatóak, a Skywalker kora bedobja majd az időutazás elméletét. Mindez persze egy kissé furcsának tűnhet, ugyanakkor nem ez lenne az első alkalom, hogy egy Star Wars produkcióban először találkozhatnak időutazással a rajongók.

Az elmélet szerint létezik egy olyan erőképesség, amely lehetővé teszi azt, hogy használója visszatérhessen egy adott idősíkra, hogy megváltoztathasson egy sorsdöntő eseményt. Ezt az erőhasználatot korábban a Star Wars: Lázadók című sorozatban láthatták a nézők.

Ehhez fűződően pedig az is felmerült, hogy mindez egy Rey és Kylo között zajló epikus összecsapás során történik majd, amelynek kapcsán feltételezhetően újra visszatér majd Darth Sidious is.

Bár egyelőre mindez csupán elmélet, amelyet a stúdió nem erősített meg hivatalosan, mindenesetre a Star Wars: Skywalker kora idén, december 19-én érkezik a hazai mozikba.