A Marvel moziverzum nagyjából azt az evolúciós utat járja be, mint a Marvel képregények a maguk idejében. Így apránként a szuperhősök is egyre változatosabbá válnak. A következő években ugyanis fokozatosan készítik elő az olyan új karaktereket, akik akár a mostaniakat válthatják le. Ilyen lehet Marvel Kapitány is, aki jelenleg Carol Danversként Brie Larson alakításában van jelen a mozivásznon, de könnyen lehet, hogy a jövőben Teyonah Parris váltja majd.

A lépés egyáltalán nem lenne meglepő, hiszen Marvel Kapitányból, ahogyan például Pókemberből is több verzió is létezik a képregényekben. Így például a Teyonah Parris által alakított Monica Rambeau lehet az utódja, hogy a képregényekben is. Ezzel újabb színesbőrű szuperhőssel bővülne a Marvel moziverzum, amire egyre nagyobb a rajongói igény.

Monica karaterével egyébként már találkozhattunk is, hiszen Akira Akbar alakításában már felbukkant a Marvel Kapitány moziban. A tervek szerint ő veheti majd át Carol helyét, de erre még elég sokat kell majd várni. Addig is szépen felépítik az ő karakterét is, amire jó terepet adhat a WandaVízió sorozat, amelyben – már Parris révén – felnőttként láthatjuk viszont Monicát.

Egyelőre tehát nem kell attól tartania a rajongóknak, hogy Brie Larson elköszön a Marveltől, hiszen még néhány évig tart a szerződése. Ez idő alatt még biztosan vele készül el a Marvelek, sőt, a Marvel kapitány 3 is, valamint ő fog szerepelni a következő Bosszúállók 5 moziban is.

De nem csak az ő karaktere az egyetlen, amely új verzióban is felbukkanhat a jövő Marvel filmjeiben. Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor komolyan számolnak Pókemberrel is, aki a képregényekben nem csak Peter Parker, de többek közt Miles Morales személyében is óvja a védteleneket. Őt is szeretnék a jövőben behozni a Marvel moziverzumba.