'Agymosás és bántalmazás': Evan Rachel Wood a Marilyn Manson által elkövetett állítólagos bántalmazásról beszélt

Evan Rachel Wood nemrégiben nyíltan beszélt a bántalmazásáról, amelyet volt párja, Marilyn Manson követett el vele szemben.

A színésznő csütörtökön a Navigating Narcissism című podcast vendége volt, a beszélgetés során pedig részletesebben is kitért a Mansonnal való kapcsolatára. “Ott kezdődött az agymosás és a bántalmazás, amíg nem adtad be a derekad, vagy nem kezdtél el egyetérteni mindennel, amit mondott” - jegyezte meg Wood, hozzátéve, hogy szorongása és a kétségbeesése egyre növekedett a kapcsolat során.

“Volt egy pillanat, amikor azt gondoltam: 'Annyira félek ettől az embertől, annyiszor megfenyegetett már, akár zsarolással, akár erőszakkal, és ha itt maradok, mert túlságosan félek, hogy elmenjek, úgy érzem, úgyis halott vagyok” - tette hozzá a színésznő.

“A maradás halálos ítéletnek tűnt, a távozás is félelmetes érzés volt, mert történhet velem valami, vagy utánam jöhet. Úgy éreztem, hogy így vagy úgy, de halottnak érzem magam, úgyhogy akár meg is próbálhatok elmenekülni” - mondta a Wood. A továbbiakban azt is elmondta, hogy annak idején a média is rendszeresen megszégyenítette őt.

Wood elmondása alapján az az általános narratíva uralkodott róla, hogy “ő egy Lolita-féle rib@nc, aki mindent tönkretett a zenész életében”. Wood a podcastban elmondta, hogy Manson arra is figyelmet fektetett, hogy rákényszerítse őt arra, hogy szakítson az édesanyjával, Sara Lynn Moore-ral, és jegyzeteket készített, amikor ő és az anyja beszélgettek. Elmondta, hogy Manson viselkedése tükrözi azokat a módszereket, amelyeket a szekták használnak tagjaik irányítására.

“A bántalmazóm neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Manson néven is ismer. Tinédzserkoromban kezdett el ápolni, és éveken át borzalmasan bántalmazott ... Azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam a figyelmet arra az iparágra, amely létrehozta őt, mielőtt még több életet tesz tönkre” - mondta Wood.