Amber Heard bajban az ügyében nyomozó rendőr vallomását követően?

Minden napra jut valami új hír, érdekesség vagy akár fordulat a Johnny Depp és Amber Heard egymás elleni sokmilliós perében. Ahogy telnek a napok, egy több olyan hír érkezik, amelyek alapján nem áll túl jól a színésznő szénája. Korábban egy kozmetikai cég cáfolta meg az állításait, most pedig két helyszínelő rendőr vallomása tette még nehezebbé az ügyvédei dolgát.

Még 2016 májusában érkezett segélyhívás a Los Angeles-i rendőrségre családon belüli erőszak miatt. Egy járőrpár érkezett a megadott címre, Tyler Hadden és Melissa Saenz. Őket Amber Heard és néhány barátja fogadta a tetőtéri lakosztályban.

Mindkét rendőr előzetesen felvett vallomásokban mesélte el az este részleteit. Elmondásuk szerint Amber Heard valóban kipirosodott arccal fogadta őket, ám igazi külsérelmi nyomokat nem találtak rajta, a kipirosodott arca pedig olyan volt, mintha sírás okozta volna.

Azt is hozzátették, hogy sem a színésznő, sem a vele a lakosztályban tartózkodó barátai nem voltak együttműködők a kiérkező járőrökkel, valamint nem voltak hajlandóak részletes információkkal sem szolgálni a történtekről, ami miatt egyáltalán értesítették a rendőrséget.

Johnny Depp 50 millió dollárra perelte volt feleségét egy 2018-as véleménycikk miatt, amelyben a színésznő nem név szerint, de egyértelmű utalások formájában családon belüli erőszakkal vádolta meg őt, tönkretéve ezzel a színészi karrierjét. Amber Heard pedig 100 millió dollárra perelte vissza volt férjét, amiért az szerinte rágalomhadjáratot indított ellene.