Kiszivárgott egy e-mail Johnny Depp és Amber Heard ügyével kapcsolatban, amely információkat tartalmaz arról a 2016-os eseményről, amikor a rendőrség egy családon belüli erőszakos hívásra reagálva érkezett ki Depp lakására.

Nemrégiben zárult le az a bírósági tárgyalás, amelyben Depp rágalmazás miatt perelte be volt feleségét, és amelyet a színész nyert meg. Míg Depp a győzelmét ünnepelte, addig Heard egy későbbi interjúban elmondta, hogy számára hatalmas csalódás az esküdtszék és a bíróság döntése.

Jelenleg vírusként terjed egy e-mail Depp jogi csapata, Adam Waldman, Ben Chew és Camille Vasquez között. A levél állítólag Adam és JD barátja, Josh Drew közötti beszélgetésről szól, ami arról szól, amikor 2016-ban Heard családon belüli erőszakra vonatkozó állításai miatt kihívták a rendőröket a színész otthonához.

Az e-mailben megemlítik, hogy hazugság volt Amber Heard részéről, amikor felhívta Josh Drew volt feleségét, Raquel "Rocky" Penningtont (nem a harcművész), hogy segítsen a dühöngő Johnny Deppnek, és csak arra vártak, hogy “rajta üssenek”.

Amber Heard nemrégiben azt is elmondta, hogy fellebbezni fog a bírósági döntés ellen, és hogy a jövőben egy könyvön dolgozik majd, amelyben a válóperről és az azt követő eseményekről is ír.