Amber Heard ellen ismét keményen fellángoltak az indulatok

Legyen szó bármelyik éppen megjelenés előtt álló szuperhősfilmről, a rajongók általában minden hírt nagykanállal habzsolnak kedvenc hőseikről, főképp ha Hollywood legnagyobb csillagai is részt vesznek a munkálatokban.

Úgy tűnik azonban, hogy a rajongók egy nagy része képtelen megbocsátani Amber Heardnek, miután válópere körül kirobbant botrány következményeként a Disney és a Warner Bros. is menesztette Johnny Deppet Jack Sparrow, illetve Gellert Grindelwald szerepéből.

A legelszántabbak továbbra is Heard kirúgását követelik a készülő Aquaman 2-től, amelyben a színésznő Merat alakítja. A 2018-ban mozikba került első rész kapcsán sem voltak éppen megelégedve a kritikusok Heard alakításával, a már fentebb említett botrány azonban további alapos indokot szolgáltatott sokak számára, hogy petícióban is követeljék a felmondást.

A Warner azonban egyelőre kiáll Amber Heard mellett, mindenesetre a közösségi médiában szinte futótűzként terjednek a “FireAmberHeard” hashtag alatt megjelölt bejegyzések.

75 Aquaman  (2018)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Arthur Curry egy nap megtudja, hogy ő valójában egy királyi leszármazott, mégpedig Atlantisé. Törvényes örökösként egy eddig ismeretlen világ csatájában kell vezetnie... több»