Amber Heard harcos feministaként pózol (fotó)

A válása körül kirobbant botrány óta Amber Heard kétségtelenül Hollywood egyik legellentmondásosabb alakjává vált az utóbbi időben, a színésznő ettől függetlenül mindent megtesz, hogy javítson megkopott renoméján, akárcsak volt férje, Johnny Depp.

A két sztár ügye mára gyakorlatilag kibogozhatatlanná vált, noha a közvélemény jó része főként Depp mellett foglalt állást, miután nyilvánosságra jutott egy hangfelvétel, amely alapján úgy tűnik, hogy maga Amber Heard volt az, aki fizikailag bántalmazta élettársát. Az ügyről és annak fordulatairól egyébként számos alkalommal beszámoltunk már, a témával kapcsolatos korábbi cikkeinket itt, itt és itt olvashatjátok el.

Hogy a lényegre térjünk, Amber Heard egy friss képet tett közzé az Instagramon “Militáns feminista” bejegyzéssel. A színésznő arany színnel szegélyezett fekete katonzenekari kabátot visel.

A fotót mostanáig egyébként közel 150 ezren kedvelték, hozzászólást azonban nem lehet fűzni a képhez, ezt a funkciót úgy tűnik, inkább kikapcsolta a színésznő, hiszen jó eséllyel csakugyan kapott volna hideget és meleget is egyaránt követőitől.

Amber Heard szavahihetőségében sokan kételkednek, noha azt is fontos megjegyeznünk, hogy a színésznő mellett korábban Tony Blair, az Egyesült Királyság volt miniszterelnökének felesége, Cherie Blaire ügyvéd és feminista is kiállt.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amber Heard (@amberheard) által megosztott bejegyzés