Amber Heard azt fontolgatja, hogy feltárja a személyes igazságát és átformálja a nevét övező narratívát a volt házastársával, Johnny Depp-pel folytatott rendkívül vitatott jogi csatája után, írja RadarOnline. Ennek alapját egy leleplező memoár adná.

Egy bennfentes forrás szerint Amber Heard azt fontolgatja, hogy egy 15 millió dollár fejében nyilvánosságra hozza a történetét a saját szemszögéből elmesélve, azt követően, hogy a világ közelről követte nyomon a rágalmazási perüket egykori férjével, amely leleplezte rövid házasságuk mérgező aspektusait. 

A pár 2015 és 2017 között volt együtt. Az Aquaman színésznője nemrég cáfolta a Hollywoodból való kilépéséről szóló pletykákat. A forrás megosztotta, hogy Heard elhatározta, hogy nem hagyja magát elhallgattatni, és fontolgatja egy memoár megírásának lehetőségét, hogy érvényt szerezzen álláspontjának. 

A színésznő a Depp-pel folytatott jogi csatározása során kénytelen volt elviselni a közösségi média trolljainak online zaklatását, még halálos fenyegetéseket is kapott. A bennfentes hozzátette, hogy Heard úgy érzi, igazságtalanul bántak vele a per során, és áldozatnak látja magát ebben a helyzetben, továbbá frusztrálja, hogy a kritikusai "hazugnak" bélyegzik, miközben volt párja karrierje újra felívelőben van.