Amber Heard nem hagyja annyiban, mégsem zárult le ennyivel az ügy?

Elaine Bredehoft, Amber Heard ügyvédje az ítéletet követően megjelent a Today című műsorban, amelyben leszögezte, hogy Heard feltétlenül" fellebbezni akar majd az esküdtszék Johnny Depp javára hozott döntése ellen.

“Őt itt démonizálták. Számos olyan dolgot engedélyeztek ezen a bíróságon, amit nem lett volna szabad, és ez az esküdtszéket összezavarta. Nem volt szabad elmondanunk nekik az Egyesült Királyságban hozott ítéletet” - mondta Bredehoft.

Bredehoft a Depp által az Egyesült Királyságban elvesztett rágalmazási perre utal. A Karib-tenger kalózai színésze beperelte a The Sun-t, amiért az "feleségverőnek" nevezte őt egy cikkjében.

Heardnek most 15 millió dolláros kártérítést kell fizetnie Deppnek (10 millió dollár kompenzációs kártérítést és 5 millió dollár büntető kártérítést), miután az esküdtszék úgy ítélte meg, amiért egy 2018-ban a Washington Postba írt véleménycikkben arra utalt, hogy kapcsolaton belüli erőszak áldozata.

Bredehoft szerint az a vitriol, amit Heard a közösségi médiában kapott a tárgyalás során, valószínűleg hatással volt az esküdtszékre. “Ezek az emberek minden este hazamentek. Családjuk van. A családjaik a közösségi felületeken is megtalálhatók. Volt egy 10 napos szünet a tárgyalás közepén (...). Kizárt, hogy ez ne befolyásolta volna őket. Szörnyű volt” - tette hozzá az ügyvédnő.