Amikor lazán túrázol, és egyszer csak Tom Cruise... (fotó)

Mindenki tudja, hogy Tom Cruise imádja a feszültséget és az izgalmat. Az a fajta színész, aki csak akkor használ kaszkadőrt, ha valamit tényleg nem tud önmaga végrehajtani. De ilyen elég ritkán adódik. Híres arról, hogy az életveszélyes mutatványokat is szereti maga teljesíteni. És ez néha vicces helyzeteket is eredményez.

Tom Cruise jelenleg a Mission Impossible franchise hetedik és nyolcadik filmjét forgatja, amelyről sok zűrös hír látott napvilágot a pandémia ideje alatt. Viszont mostanra úgy tűnik, hogy teljesen normalizálódott a helyzet és ezerrel pörög a munka.

Így történt az is, hogy a napokban Tom Cruise váratlanul néhány túrázó nyakába szakadt. Andras Katica és barátai épp egy tó környékén túráztak, amikor egyszer csak felbukkant egy ejtőernyős az égen. Közeledett, majd nem messze tőlük simán landolt. Ahogy közelebb értek hozzá, kiderült, hogy Tom Cruise az.

A színész mosolyogva fogadta a meglepődött túrázókat és felajánlotta, hogy egy fényképpel örökítsék meg a váratlan találkozást. Nem sokkal később egy helikopter is felbukkant, amiből a landolás után egy egész kis csapat filmes szállt ki. Mint kiderült, épp az új Mission Impossible egyik jelenetét forgatták, amikor a film sztárja a túrázók közé pottyant.