Az énekesnő és színésznő megosztott egy videót az edzéséről, de egy galériát is összeállítottunk, ha nem hinnél a szemednek. A videóban az On My Way című dala hallható, amely a hamarosan debütáló Vegyél el című filmjében is felcsendül majd.

Az 52 éves énekesnő és színésznő a héten osztott meg egy videót a közösségi médiában a lenyűgöző edzésprogramjáról. A kétgyermekes anyukának semmi szégyelleni valója nincs, sőt, húsz évet egész biztosan letagdhatna.

Az alább is látható videó természetesen nem maradt reakció nélkül, az “inspiráló” és a “szupernő” jelzők csak úgy röpködnek a poszt alatt, mely már több mint 8 millió megketintésnél jár.

A február 10-én mozikba kerülő Vegyél el című filmben Jennifer Lopez Kat Valdez énekesnőt alakítja, aki spontán módon hozzámegy egy matektanárhoz (Owen Wilson), miután megtudja, hogy vőlegénye megcsalta őt. 

A főbb szerepeket Lopez mellett Owen Wilson, Maluma, Sarah Silverman és Jimmy Fallon alakítják.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»