74 Anna  (2019)

Luc Besson újra női főszereplős akciófilmmel rukkol elő, új magyar szinkronos előzetest kapott az Anna. Idelent mutatjuk!

A Nikita, a Léon, a profi, a Lucy és Az ötödik elem után Luc Besson ismét visszatért ahhoz, amiben a legjobb: női főszereplős akciófilmek rendezéséhez. A Valerian, és az ezer bolygó városa jókora anyagi bukása után a direktor ezúttal szerényebb, 30 milliós költségvetéssel gazdálkodott, ami egy ilyen film esetében egyébként egyáltalán nem marad el a hollywoodi átlagtól.

Ami a történetet illeti, az Anna főhőse egy dögös, okos és halálos nő, Anna Poliatova (az orosz szupermodell, Sasha Luss), aki szemrebbenés nélkül iktatja ki a kormányzat által számára kijelölt célpontokat. De vajon mi motiválja a nőt, és mi rejtőzhet a a bérgyilkosnő titokzatos álarca alatt?

A trailer alapján biztosak lehetünk abban, hogy Besson ezúttal is egy igen pörgős, kőkemény akciójelenetekben bővelkedő mozival jelentkezik, és szerencsére már nem is kell sokat várnunk rá, hogy a hazai mozikban is láthassuk a produkciót.

A film főbb szerepeit a hollywoodi újonc, Sasha Luss mellett olyan sztárok alakítják, mint  Helen MirrenCillian Murphy és Luke Evan.

Az Anna július 18-án debütál Magyarországon. A friss magyar nyelvű trailert idelent mutatjuk.