Annyira rossz, hogy már jó? 15 éves Samuel L. Jackson B-horrorja

Samuel L. Jackson igencsak robosztus életművel büszkélkedhet, amelyek között jócskán találni “gyöngyszemet”.

A kereken 15 évvel megjelent Kígyók a fedélzeten pedig épp egy ilyen gyöngyszemnek számít. Persze ne is gondoljunk összetett sztorira, a cím szinte mindent elmondt. A Kígyók a fedélzeten azonban nem egy katasztrófafilm.

A történet szerint Sean épp kirándulását tölti a Hawaii-szigeteken, amikor szemtanúja lesz annak, hogy Eddie Kim hidegvérrel kivégzi Los Angeles egyik befolyásos ügyészét. Sean képes lenne rács mögé juttatni a rosszfiúkat, ehhez azonban vissza kell érnie Los Angelesbe, mint kiderül viszont: Eddie Kim végig lesben állt, és mérges kígyókat csempészett a repülőgép fedélzetére.

David R. Ellis rendezése 62 millió dollárt hozott a konyhára annak idején, amely mélyen alulmúlta az előzetes elvárásokat, a Kígyók a fedélzeten jelenleg 57 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a Mafabon 160 szavazat alapján, amely elnézve a film előzetesét talán még nagylelkűnek is nevezhető.

Samuel L. Jackson mellett egyébként a film főbb szerepeiben Julianna Margulies, Taylor Kitsch, Bobby Cannavale, Sunny Mabrey, Lin Shaye és Elsa Pataky láthatóak. 15 évvel a megjelenés után továbbra is egy “hírhedt” produkcióról beszélhetünk, amely a rajongókat főként a kaotikus cselekményével riasztotta el, de nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok az előzetest!

akció | krimi | thriller

Sean (Nathan Phillips) épp Hawaii kirándulását tölti, amikor terepbiciklizés közben egy brutális gyilkosság szemtanúja lesz. Végignézni, amint Eddie Kim () kivégzi Los Angeles... több»