Alexandra Daddario jelenleg Párizsban tartózkodik a divathéten, a színésznő pedig el is látja izgalmas tartalmakkal a követőit.

A színésznőnek korábban az Emmy-gálán viselt ruhájával sikerült elbűvölnie a rajongóit, ezúttal viszont anyaszült meztelenül pózolt az egyik fotón. Daddario mindössze annyit fűzött a képhez, hogy “Chopin”, viszont úgy tűnik, hogy ennyi is elég volt, hogy 1,1 millió kedvelést kapjon a bejegyzés.

Daddario a Vogue-nak adott korábbi interjújában elárulta, milyen arcápolási készítményeket is alkalmaz, ugyanakkor azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy ugyanúgy fontos hangsúlyt fektetni a mentálhigiénés módszerekre is, így a színésznő jógázik, meditál akupunktúrás eljárást is alkalmaz.

“Szerintem nagyon fontos, hogy vigyázz magadra, és megtanuld szeretni magad, és szeretni a bőrödet úgy, ahogy van, és kiegyensúlyozottnak kell maradnod. Úgy gondolom, hogy mindez végül az egészséged minden aspektusát segíti, beleértve a bőrödet is” - mondta a színésznő.

Daddario legutóbb A Fehér Lótusz című sorozatban volt látható, alakításáért pedig Emmy-díjra is jelölték a legjobb női mellékszereplőnek járó kategóriában. A színésznő legközelebb a Mayfair Witches című sorozatban lesz látható, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak, a széria a tervek szerint 2023-ban debütál majd.

dráma | szatíra | vígjáték

A vendégek és alkalmazottak kalandjait követhetjük nyomon egy trópusi paradicsomban. több»