Április 23-án folytatódik itthon a Westworld

Az HBO Emmy díjas sorozata, a Westworld április 23-án egy 10 részes új évaddal tér vissza az HBO GO-ra és az HBO-ra. A 2016-ban bemutatott első évad a csatorna történetének legnézettebb új sorozata lett, amely zseniálisan mutatta be a mesterséges intelligencia hajnalát egy olyan környezetben, ahol az emberek bármit megtehetnek. Az első évad bármikor megtekinthető magyar felirattal vagy szinkronnal az HBO GO-n, amelynek 1 hónapos próbaidőszakára bárki regisztrálhat.

Ahogy a cím is utalt rá, az előző évadban megismerhettük a Delos park vadnyugatot idéző világát, ám az utolsó epizód végén az alkotók, Jonathan Nolan és Lisa Joy már utaltak rá, hogy a parkban több világ is létezik… A vasárnap megrendezett Super Bowl alatt bemutatott új trailerben elrejtett utalások alapján a rajongók felfedeztek egy “titkos” weboldalt, amely megmutatta, hogy nem csak egy vagy két világ létezett, ahogy eddig tudtuk, hanem összesen 6 világ látogatható a parkban. 

A készítők természetesen figyeltek arra, hogy egyelőre nem fedték fel, hogy pontosan milyen tematika alapján épülnek fel ezek a világok, de egy biztos: a nézők az új évadban sem fognak unatkozni. Ahogy Jonathan Nolan fogalmazott “azt mondanám, hogy már a sorozat megalkotásakor a koncepció része volt, hogy fokozatosan ismerjük meg ezt a világot, illetve világokat, ahol a lakók (host) élnek. A Westworldben rengeteg történet rejlik, és ez azt jelenti, hogy nem kizárólag a vadnyugati világban leszünk.” (HBO)