Aquaman 2: Itt a beharangozó előzetese, hivatalosan is megerősítették Amber Heard visszatérését

Alig néhány nap múlva érkezik az Aquaman 2 első előzetese, a stúdió azonban már most szeretné kicsit felborzolni a kedélyeket, így kaptunk is némi ízelítőt a produkcióból.

A film hivatalos szinopszisa szerint a Fekete Mantát továbbra is a bosszú fűti apja halála miatt, így semmitől sem riad vissza, hogy sarokba szoríthassa Aquamant. Kiszabadítja Ormot a fogságából, hogy együttes erővel legyőzhessék hősünket.

Az elmúlt hónapokban a produkció hírét enyhén szólva is beárnyékolta Amber Heard volt férjével, Johnny Deppel való pereskedése, amelyet a színésznő végül elvesztett, így kérdéses volt, hogy maradhat-e a produkciónál, most viszont valóban hivatalossá vált, hogy Heard visszatér Mera szerepében.

Az Aquaman 2 további szerepeiben érkezik Ben Affleck, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Jason Momoa, Patrick Wilson, Pilou Asbæk és Yahya Abdul-Mateen II

 a film idén decemberben kerül a hazai mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»