A tavaly év végén megjelent Aquaman és az elveszett királyság alaposan megosztotta a kritikusokat és a közönséget, Dolph Lundgren ugyanakkor egy friss interjúban elmondta, hogy létezik egy sokkal jobb változata a filmnek.

A színész a ComicBook portálnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy az eredeti tervektől eltérően végül egy teljesen más változat került a mozikba. “Egyszerűen rájöttem, hogy ez valamiféle vállalati döntés volt, hogy megpróbálják korlátozni Amber Heard szerepét, és akkor én játszom az apját, és belementem ebbe, Csalódott voltam a mozilátogatók miatt, mert szerintem az eredeti forgatókönyv nagyszerű volt, és az eredeti vágás, amiből láttam egy kicsit, nagyon jó volt. Szóval nem láttam semmi okot arra, hogy újra kelljen forgatni a történetet, ami nyilvánvalóan csalódáshoz vezetett a mozilátogatókban és bennem is” - mondta a színész.

Amber Heard korábban szintén azt nyilatkozta, hogy a volt férjével, Johnny Deppel való pereskedés után jelentősen csökkentették Mera jeleneteit, noha mindezt a stúdió és maga a rendező, James Wan is elutasította.

Wan hangsúlyozta, hogy a film sosem akart Mera és Aquaman kapcsolatára fókuszálni, helyette Orm és Aquaman testvéri kapcsolatát kívánták mindig is előtérbe helyezni a történetben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»