Nem járnak mostanában jó idők Armie Hammerre. Miután a színészt többen is szexuális zaklatással vádolták meg, erősen megromlott a megítélése nem csak Hollywoodban, de általában világszerte is. Ennek köszönhetően több szereptől is elesett. De elképzelhető lenne, hogy Hollywood csillagos egéről egyenesen egy szálloda recepciójáig zuhant volna?!

Márpedig pontosan ez a pletyka terjeng mostanában a színészről a közösségi médiában. A szóbeszéd szerint egy Kajmán-szigeteken található luxusszálloda portás állását tölti be mostanában, erről még egy szórólap is tanúskodik.

E szórólapon Armie Hammert láthatjuk, mellette pedig a következő szöveget: „Én vagyok az Ön személyes portása, azért vagyok itt, hogy segítsek Önnek a lehető legjobb nyaralásban. Ingyenes tájékoztatást adok a sziget különböző látványosságairól, arról, hol lehet vadon élő teknősökkel úszni vagy kedvezményes áron búvárkodni.”

A Variety magazin természetesen megpróbálta kideríteni, hogy valóban ennyire megcsúszott volna a Hotel Mumbai és a Halál a Níluson sztárja. Éppen ezért fel is keresték az ügyvédeit, akik azonban gyorsan tiszta vizet öntöttek a pohárba: az egészből semmi sem igaz, csupán egy viccről van szó.

A luxusszálloda valóban létezik a Kajmán-szigeteken, Armie Hammer pedig vendégként szállt meg ott. Még egy barátságos golfpartin is részt vett a szálloda néhány alkalmazottjával, nekik jutott később eszébe ez a kis csíny. A színész tudta nélkül elkészítették a szórólapokat, majd elhelyezték őket néhány szobában. Arra viszont nem gondoltak, hogy a dolog végül a közösségi médiában fog futótűzként elterjedni.