Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
30
Képek
6
Videók
Hotel Mumbai
 
zeusz96   2020. 04. 10.

legújabb vélemény

Az egyik legzseniálisabb túszejtős film amit láttam. Végig izgalmas. Valódi történet, valódi karakterekkel és rendkívüli megvalósítással.

 
indingo   2019. 04. 22.

Hihetetlen, hogy Dev Patel milyen remek filmekben szerepel. Hátborzongató és könyörtelen film, pont, mint az a tett, amit 2008-ban végrehajtottak.


 
MP170506   2020. 02. 02.

Erős idegzet kell a film megnézéséhez. Engem nagyon megrázott, ha nem tudom, hogy igaz történtet dolgoz fel, akkor is, de így... szörnyű volt belegondolni mit élhettek át az emberek. 2 óra feszült dráma.

 
Szilonka   2019. 08. 06.

Engem megrázott a film. A terrorizmus nem könnyen emészthető téma. Látványos film.

3
 
VvV   2019. 10. 27.

Maga a film remek, de borzalmas volt végig nézni a képkockákat. Megrázó történet.

 
harnas1207   2020. 02. 24.

Nagyon vártam a filmet, de féltem is a tipikus hibáktól. Sejtésem beigazolódott: Egy nem túl ismert igaz és borzalmas történetet kaptunk, giccsekkel és önfényezéssel tarkítva. Hiába a film néhol szándékos önfékezése, egész egyszerűen nem tudták nem úgy bemutatni az eseményeket, hogy közben ne csináljanak szuperhősöket a szálló alkalmazottaiból.

 
Greeta   2019. 08. 06.

A feszültség nekem sem jött át a film nézése közben. Valahogy nem tudta megteremteni a hangulatot. A színésze játéka jó volt, de ennyi.

Dev Patel
Armie Hammer
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Dev Patel
Jason Isaacs
Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Armie Hammer
Anupam Kher
Dev Patel
Jason Isaacs
Jason Isaacs
Dev Patel
Anupam Kher
Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Dev Patel
Nazanin Boniadi
Dev Patel
Dev Patel
 
A Hotel Mumbai aránytévesztései ellenére megrázó és korrekt feldolgozása a modernkori Indiában elkövetett legsúlyosabb terrorcselekménynek több»
 
A legfőbb gond, hogy a rendező elsősorban szórakoztatni akar, méghozzá hollywoodi módon, de egy ilyen terrortámadást nem biztos, hogy pont így kellene feldolgozn több»
 
Ideje volna megreformálni a „megtörtént események alapján” főcímmel induló akciódrámák műfaját. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.