Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
7
Videók
Hotel Mumbai
 
indingo   2019. 04. 22.

Hihetetlen, hogy Dev Patel milyen remek filmekben szerepel. Hátborzongató és könyörtelen film, pont, mint az a tett, amit 2008-ban végrehajtottak.

 
petraszab   2019. 04. 21.

Nagyon megrázó film, csak erős idegzetűek nézzék, bár nem a megbotránkoztatás a célja. Nem könnyű ilyen témáról filmet készíteni, de a készítőknek sikerült.


 
Tchiva   2019. 04. 16.

Alighanem az egyik leglebilincselőbb dráma, amit az utóbbi időben láttam, elképesztően emberi és egyúttal megrázó történet, habár thrillernek sem utolsó. Tekintve, hogy igaztörténeten alapszik a koncepció, még ütősebb lesz ettől, és szerintem képes arra a film, hogy igazán mély nyomot hagyjon az emberben. Csakis ajánlani tudom!

 
bob.007   2019. 04. 15.

Az alakítások rendben voltak, egy ilyen castinggal igazán nem lehetett mellé nyúlni, de valahogy a történet nekem egy kicsit érdektelenné vált, amikor pont, hogy a izgalmasabbnak kellett volna lennie. Értem, hogy ez a film egyfajta tisztelgés a hősök előtt, de szerintem egy ilyen témából meríteni eleve kockázatos, hiszen mégiscsak egy akciófilmet hoztak ki az alkotók az egészből, holott korántsem ez lehetett a cél.

 
grufa   2019. 04. 14.

Méltó tisztelgés ez a valós esmények és annan hősei előtt. A Hotel Mumbai egy lebilincselő film remek főszereplőkkel, és bár nem gondolom, hogy hosszú távon megmaradna az emlékezetben, de egyszeri nézésre nagyon is ajánlott.

Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Dev Patel
Nazanin Boniadi
Dev Patel
Dev Patel
 
A Hotel Mumbai aránytévesztései ellenére megrázó és korrekt feldolgozása a modernkori Indiában elkövetett legsúlyosabb terrorcselekménynek több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.