Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
30
Képek
6
Videók
Hotel Mumbai
 
indingo   2019. 04. 22.

Hihetetlen, hogy Dev Patel milyen remek filmekben szerepel. Hátborzongató és könyörtelen film, pont, mint az a tett, amit 2008-ban végrehajtottak.

 
Gergely   2019. 05. 17.
Egy szomorú esemény zseniális feldolgozása.

A megfilmesités meglepően részletgazdag. Percről percre élhetjük át, hogy milyen borzalmakon mentek keresztül az eredeti merénylet résztvevői. Számomra különösen tetszetős volt, hogy a vallási vetület indirekte több színben került megfestésre. A film elgondolkodtató, meghökkentő és akciódús. Vannak borzasztó mókás mondatok, de kicsit mű-dramatikus jelenetek is.


 
bob.007   2019. 04. 15.

Az alakítások rendben voltak, egy ilyen castinggal igazán nem lehetett mellé nyúlni, de valahogy a történet nekem egy kicsit érdektelenné vált, amikor pont, hogy a izgalmasabbnak kellett volna lennie. Értem, hogy ez a film egyfajta tisztelgés a hősök előtt, de szerintem egy ilyen témából meríteni eleve kockázatos, hiszen mégiscsak egy akciófilmet hoztak ki az alkotók az egészből, holott korántsem ez lehetett a cél.

 
petraszab   2019. 04. 21.

Nagyon megrázó film, csak erős idegzetűek nézzék, bár nem a megbotránkoztatás a célja. Nem könnyű ilyen témáról filmet készíteni, de a készítőknek sikerült.

 
Tchiva   2019. 04. 16.

Alighanem az egyik leglebilincselőbb dráma, amit az utóbbi időben láttam, elképesztően emberi és egyúttal megrázó történet, habár thrillernek sem utolsó. Tekintve, hogy igaztörténeten alapszik a koncepció, még ütősebb lesz ettől, és szerintem képes arra a film, hogy igazán mély nyomot hagyjon az emberben. Csakis ajánlani tudom!

Dev Patel
Armie Hammer
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Dev Patel
Jason Isaacs
Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Armie Hammer
Anupam Kher
Dev Patel
Jason Isaacs
Jason Isaacs
Dev Patel
Anupam Kher
Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Dev Patel
Nazanin Boniadi
Dev Patel
Dev Patel
 
A Hotel Mumbai aránytévesztései ellenére megrázó és korrekt feldolgozása a modernkori Indiában elkövetett legsúlyosabb terrorcselekménynek több»
 
A legfőbb gond, hogy a rendező elsősorban szórakoztatni akar, méghozzá hollywoodi módon, de egy ilyen terrortámadást nem biztos, hogy pont így kellene feldolgozn több»
 
Ideje volna megreformálni a „megtörtént események alapján” főcímmel induló akciódrámák műfaját. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.