Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
83%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
30
Képek
6
Videók
 
jfruzsi97   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

1

Nagyon durva, hogy igaz történeten alapul a film, hogy ez megtörtént. Végig izgalmas, jó megvalósítás. Végig szurkoltam 1-1 szereplőnek.

 
indingo   2019. 04. 22.

0

Hihetetlen, hogy Dev Patel milyen remek filmekben szerepel. Hátborzongató és könyörtelen film, pont, mint az a tett, amit 2008-ban végrehajtottak.


 
MP170506   2020. 02. 02.

0

Erős idegzet kell a film megnézéséhez. Engem nagyon megrázott, ha nem tudom, hogy igaz történtet dolgoz fel, akkor is, de így... szörnyű volt belegondolni mit élhettek át az emberek. 2 óra feszült dráma.

 
Szilonka   2019. 08. 06.

0

Engem megrázott a film. A terrorizmus nem könnyen emészthető téma. Látványos film.

3
 
VvV   2019. 10. 27.

0

Maga a film remek, de borzalmas volt végig nézni a képkockákat. Megrázó történet.

 
harnas1207   2020. 02. 24.

0

Nagyon vártam a filmet, de féltem is a tipikus hibáktól. Sejtésem beigazolódott: Egy nem túl ismert igaz és borzalmas történetet kaptunk, giccsekkel és önfényezéssel tarkítva. Hiába a film néhol szándékos önfékezése, egész egyszerűen nem tudták nem ú... több»

 
Greeta   2019. 08. 06.

0

A feszültség nekem sem jött át a film nézése közben. Valahogy nem tudta megteremteni a hangulatot. A színésze játéka jó volt, de ennyi.

Galéria (30)

Dev Patel
Armie Hammer
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Dev Patel
Jason Isaacs
Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Armie Hammer
Anupam Kher
Dev Patel
Jason Isaacs
Jason Isaacs
Dev Patel
Anupam Kher
Dev Patel
Armie Hammer
Dev Patel
Dev Patel
Armie Hammer
Jason Isaacs
Dev Patel
Nazanin Boniadi
Dev Patel
Dev Patel

Videók (6)

A film összbevétele 9 651 611 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 43 960 305 forintot termelt.

 

Míg a film egyik napról a másikra néhány óra alatt megtörtént eseményeket ábrázol, az igazi tragédia tulajdonképpen három nap és két éjszaka alatt zajlott.

(jfruzsi97 )
 

Az egyik kulcsszereplő, a főszakács Anupam Kher alakításában szinte teljesen hű volt a valósághoz. Hemant Oberoi séf munkatársai segítségével (akik közül néhányan meghaltak) döntő szerepet játszott mintegy 150 vendég megmentésében.

(jfruzsi97 )
 

Arjun, a támadások közepette elkapott pincér a film egyik központi szereplője. A film folyamán megkísérli biztonságban tartani vendégeit, és életben tartani őket saját családjával együtt. Maras szerint Arjun nem valós személy, bár a filmben tett számos cselekedete – például egy étterem vendégeinek azt mondja, hogy bújjanak el az asztalok alá, és tartsák lángban a lámpákat, miközben a támadók megrohamozzák az épületet – valós eseményeken alapul.

(jfruzsi97 )
 
A Hotel Mumbai aránytévesztései ellenére megrázó és korrekt feldolgozása a modernkori Indiában elkövetett legsúlyosabb terrorcselekménynek több»
 
A legfőbb gond, hogy a rendező elsősorban szórakoztatni akar, méghozzá hollywoodi módon, de egy ilyen terrortámadást nem biztos, hogy pont így kellene feldolgozn több»
 
Ideje volna megreformálni a „megtörtént események alapján” főcímmel induló akciódrámák műfaját. több»