Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Vélemények: Hotel Mumbai (2018)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
catarina57   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

Hotel Mumbai

Szerintem ennek a filmnek minden dicsérő szava Dev Patelt illeti. A többiből - karakterek, forgatókönyv, rendezés, alakítások - 12 egy tucat. Azt kell mondjam, ez kizárólag az ő filmje. Sokkal inkább mint a Saroo.

 
indingo   2019. 04. 22.

Hihetetlen, hogy Dev Patel milyen remek filmekben szerepel. Hátborzongató és könyörtelen film, pont, mint az a tett, amit 2008-ban végrehajtottak.


 
MP170506   2020. 02. 02.

Erős idegzet kell a film megnézéséhez. Engem nagyon megrázott, ha nem tudom, hogy igaz történtet dolgoz fel, akkor is, de így... szörnyű volt belegondolni mit élhettek át az emberek. 2 óra feszült dráma.

 
Szilonka   2019. 08. 06.

Engem megrázott a film. A terrorizmus nem könnyen emészthető téma. Látványos film.

3
 
VvV   2019. 10. 27.

Maga a film remek, de borzalmas volt végig nézni a képkockákat. Megrázó történet.

 
Greeta   2019. 08. 06.

A feszültség nekem sem jött át a film nézése közben. Valahogy nem tudta megteremteni a hangulatot. A színésze játéka jó volt, de ennyi.

 
petraszab   2019. 04. 21.

Nagyon megrázó film, csak erős idegzetűek nézzék, bár nem a megbotránkoztatás a célja. Nem könnyű ilyen témáról filmet készíteni, de a készítőknek sikerült.

 
pj19   2019. 11. 24.

Megrázó film.Hitelesen mutatj be azt a szörnyűséget,hogy pár elvetemült fiatal egy téves eszme miatt lemészárolt annyi ember.Dev Patel most is nagyszerű karaktert alakít.Hiteles játékkal,és az utolsó pillanatig feszült helyzettel!Érdemes megnézni!

 
Artúr   2019. 05. 17.

Egy szomorú esemény zseniális feldolgozása.

A megfilmesités meglepően részletgazdag. Percről percre élhetjük át, hogy milyen borzalmakon mentek keresztül az eredeti merénylet résztvevői. Számomra különösen tetszetős volt, hogy a vallási vetület indirekte több színben került megfestésre. A film elgondolkodtató, meghökkentő és akciódús. Vannak borzasztó mókás mondatok, de kicsit mű-dramatikus jelenetek is.

 
Di Canio   2020. 02. 15.

Átlagos terrorista film azok minden hibájával együtt. Érdekes, hogy egy 18 milliós városban nincs rendes rendőrség se katonaság, egy ekkorra szállodának nincs rendes biztonsági személyzete, stb. A terroristák pedig minden szobát végigjárnak csak éppen az orruk előtt a földszinten elbújókat nem veszik észre. Megtörtént eseményen alapuló film, de ezt így nehéz elhinni annyira már már gagyi módon van megcsinálva. Semmivel nem jobb akármelyik másik hasonló stílusú filmtől.

 
bob.007   2019. 04. 15.

Az alakítások rendben voltak, egy ilyen castinggal igazán nem lehetett mellé nyúlni, de valahogy a történet nekem egy kicsit érdektelenné vált, amikor pont, hogy a izgalmasabbnak kellett volna lennie. Értem, hogy ez a film egyfajta tisztelgés a hősök előtt, de szerintem egy ilyen témából meríteni eleve kockázatos, hiszen mégiscsak egy akciófilmet hoztak ki az alkotók az egészből, holott korántsem ez lehetett a cél.

 
superzero   2020. 02. 09.

Akár még jó film is lehetett volna…

De nem lett az. Kezdjük az elején! Adva van egy borzalmas terrortámadás, amit Indiában követett el egy állig felfegyverzett, külföldről telefonon irányított iszlám csoport. Mára ez az esemény része a 21. század sötét történelmének, melynek minden részletét ismerhetjük, kivéve az értelmi szerzők és irányítók személyét, mivel őket a mai napig nem sikerült elkapni, sőt még a személyük kiléte is ismeretlen. Ez a terrorcsoport kegyetlen támadást hajtott végre India egyik impozáns szállodája ellen, sőt összehangolt támadást hajtott végre egy vasútállomás , egy étterem és egy zsidók lakta épület ellen is. Az indiai rendőrség nem tudott úrrá lenni a helyzeten, a képzetlen és elavult fegyverekkel ... több»

 
Tchiva   2019. 04. 16.

Alighanem az egyik leglebilincselőbb dráma, amit az utóbbi időben láttam, elképesztően emberi és egyúttal megrázó történet, habár thrillernek sem utolsó. Tekintve, hogy igaztörténeten alapszik a koncepció, még ütősebb lesz ettől, és szerintem képes arra a film, hogy igazán mély nyomot hagyjon az emberben. Csakis ajánlani tudom!

 
grufa   2019. 04. 14.

Méltó tisztelgés ez a valós esmények és annan hősei előtt. A Hotel Mumbai egy lebilincselő film remek főszereplőkkel, és bár nem gondolom, hogy hosszú távon megmaradna az emlékezetben, de egyszeri nézésre nagyon is ajánlott.

 
danaso   2019. 04. 12.

Őszintén szólva szerintem nagyon sokféleképpen lehetett megközelíteni ezt a témát (eseményt), és ahogy a Hotel Mumbai teszi az nem éppen megfelelő az én szájízemnek. Alapvetően egy nagyon súlyos és drámai eseményről van szó, amit a film a maga eszközeivel feldolgoz, de ebből a drámaiságból nem sok maradt benne. Kapunk egy félig-meddig akciófilmet, aminél ez a sztori sokkal többet érdemelt volna. Hát, legalábbis szerintem.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.