Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
89
Filmadatlap
 
29
Szereplők
20
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Filmkritika: Hotel Mumbai (2018)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Hotel Mumbai aránytévesztései ellenére megrázó és korrekt feldolgozása a modernkori Indiában elkövetett legsúlyosabb terrorcselekménynek több»
 
A legfőbb gond, hogy a rendező elsősorban szórakoztatni akar, méghozzá hollywoodi módon, de egy ilyen terrortámadást nem biztos, hogy pont így kellene feldolgozn több»
 
Ideje volna megreformálni a „megtörtént események alapján” főcímmel induló akciódrámák műfaját. több»
 
Megtekintés: Ritkán nézek úgy végig filmet, hogy nagyjából az elejétől a lezárásig gyomorgörcsöm van – nem valami nehéz ételnek köszönhető, természetesen – ezért meglepett, hogy milyen zsigeri érzéseket váltott ki belőlem ez a megtörtént eseményeket feldolgozó filmdráma.
A Hotel Mumbai története első körben hasonlít olyan mozikra, mint a szintén „hoteles” „Hotel Ruanda” vagy a szintén 2018-as „Bel Canto”. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.