Arnold Schwarzenegger Netflix-sorozatát nem szabad kihagyni

Az már egy ideje ugyan tudható, hogy Arnold Schwarzenegger sorozatszerepet vállalt, amely a Netflixen debütál majd Utap címmel, az utóbbi időben azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

A streamingszolgáltató egy kicsit felpörgette az eseményeket, és bedobott néhány izgalmas nevet a projekttel kapcsolatban. Monica Barbaro neve a The Good Cop című sorozat kapcsán lehet ismerős a legtöbbeknek, a színésznő egyébként az idén nyáron debütáló Top Gun: Maverickben lesz szintén látható.

A fedélzeten továbbá ott van Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Gabriel Luna, Devon Bostick, Monica Barbaro, Fortune Feimster és Scott Thompson. A szinopszissal kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, az viszont már most biztosra vehető, hogy Utap egy vérbeli kémsztori lesz majd, amelynek középpontjában egy apa és lánya állnak.

A széria egyelőre nem kapott premierdátumot, de nyitva tartjuk a szemünket, és ha valami új derül ki, mindenképpen beszámolunk róla. Egy biztos, Schwarzenegger első sorozatáról még rengeteget fogunk hallani.