Arnold Schwarzenegger (galériánkban) a barátai segítségét kérte, hogy segítsenek neki újra formába lendülni, miután 2018-ban nyitott szívműtéten esett át.

Minderről a sztár egy a YouTube-on megosztott videóban beszélt, a műtét után ugyanis Schwarzeneggerre hosszú út várt a felépülésig. 

A színész elmondta, hogy a harmadik műtétre még a Terminator: Sötét végzet forgatása előtt került sor, és hogy az eredeti tervek szerint nem egy “invazív beavatkozás” volt betervezve, és csak miután magához tért, akkor közölték vele az orvosok, hogy drasztikusabb fellépésre volt szükség.

Schwarzenegger saját elmondása szerint sokkolta mindaz, amit elmondtak neki. “Azt mondta a sebész, hogy ‘hibát követtünk el, és átszúrtuk a szívfalát... és nagyon gyorsan fel kellett nyitnunk, hogy megmentsük az életét’” - mondta a színész, majd hozzátette, hogy az első gondolata az volt, hogy össze kell szednie magát, és mihamarabb haza kell jutnia a kórházból.

“Az orvos azt mondta: ‘Meg kell tornáztatnia a tüdejét, mert ha tüdőgyulladást kap, meghalhat. Behívtam a haverjaimat, és azt mondtam: ‘Srácok, fűtsetek alám, számoljátok meg, hány lépést teszek.’ És így csináltuk ezt minden nap. Mindenki bejött a kórházba, és azt mondták: "Oké Arnold, most már kelj fel, menjünk, sétáljunk a folyosón” - tette hozzá Schwarzenegger.

akció | kaland | sci-fi

A Terminátor - Sötét végzet cselekménye A terminátor 2: Az ítélet napja után játszódik, James Cameron azonban átadta a rendezői stafétát a Deadpoolt készítő Tom Millernek,... több»