Arnold Schwarzeneggernél senki sem köszöntötte stílusosabban 2021-et (fotó)

Bárhogy is nézzünk, Arnold Schwarzeneggernél senki sem képes menőbben szivarozni, mindezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az a közel hétperces videó, ami kerek egy évvel ezelőtt látott napvilágot.

Arnie a tavaly októberben esett át egy komolyabb szívműtéten, amelyet rendkívül rövid időn belül sikerült kihevernie, és úgy tűnik, hogy a színész napról napra jobban van, egy kis füstölés pedig látszólag meg sem árt neki.

Az pedig már szinte közismert, hogy sokak kedvenc akcióhőse rajong az állatokért, így talán semmi meglepő sincs azon a fotón, amit még az év elejént tett közzé hivatalos Instagram profilján, hogy boldog új évet kívánjon a rajongóknak.

“Boldog új évet kívánok mindenkinek! Remélem, hogy 2021-ben mindenkinek sikerül megvalósítania az elképzeléseit, illetve sikerül annyi örömet találni benne, amennyit adni is tudunk” - írja a színész.

Bár az utóbbi időben Schwarzenegger egyre kevesebb filmes szereplést vállal, a jövőben várhatóan még felbukkan egy-egy izgalmasabb produkcióban, köztük a The Legend of Conan és a Hármasikrek című projektekben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) által megosztott bejegyzés