Valószínűleg mindenki egyre türelmetlenebbül várja, hogy végre megérkezzen A Gyűrűk Ura előzménysorozata, az Amazon Prime-nál pedig értenek is ahhoz, miként borzolják fel még jobban a kedélyeket.

Wayne Yip és Juan Antonio Bayona rendezése minden idők legmagasabb költségvetésű sorozatának ígérkezik, a látványvilágon egész biztosan nem spóroltak a készítők, most pedig néhány újabb fotó érkezett a szériából, amelyeken ezúttal az “új” orkok láthatók.

A sorozat cselekménye több ezer évvel az eredeti Gyűrűk Ura filmek történései előtt játszódik majd, így valahogy érthető is, hogy ezek az orkok kissé máshogy is festenek. Félreértés ne essék, nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is ők Középfölde legfélelmetesebb teremtményei.

A Gyűrűk ura-sorozat szeptember másodikán debütál majd az Amazon Prime műsorkínálatában. A sorozat főbb szerepeiben Peter Mullan, Nazanin Boniadi, Augustus Prew és Cynthia Addai-Robinson lesznek láthatók.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»